Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du nogle af de oftest stillede spørgsmål. Vi skal også henvise til vores kundeservice, klik her, hvor alle vores salgsbetingelser er uddybet. Vi håber, at disse spørgsmål og svar kan afklare de fleste spørgsmål, men hvis du stadig sidder tilbage med et spørgsmål, så skriv gerne til os, klik her lamps4all@lamps4all.com

Virker lamperne i andre lande?

Lamperne er godkendte i alle europæiske lande. Men lamperne med stik (dvs bordlamper og gulvlamper) leveres med et EU stik, som vi bruger bl.a. i Danmark, og som passer til alle europæiske lande, undtagen Storbritannien og Irland, hvor der skal en 'converter' foran stikket. Lamps4All er pt. kun rettet mod Danmark, men pga. af mange forespørgsler udlandet har vi åbnet op for levering til de øvrige europæiske lande.

Hvor finder jeg detaljer om lampen (mål, højde og bredde, længde på ledningen...)?

De detaljerede informationer om den enkelte lampe finder du under billedet af lampen i afsnittet "Yderligere Information" nederst. Her kan du også læse yderligere materialespecifikation, certificeringer etc. En lampe fra Lamps4All er CE certificeret efter gældende EU standarder, og lampen leveres komplet med ledning, fatning stander (til bord- og gulvlampe) klar til montering, du skal altså kun købe én pakke.

Hvornår får jeg lampen?

Hvis du placerer en ordre hos Lamps4All inden kl. 14.00 på en hverdag, så vil den blive afsendt samme hverdag med Post Danmark. I weekender og på helligdage sender vi pakken til dig den først kommende hverdag.

Hvilket materiale er lamperne lavet af?

Alle skærmene er lavet af det miljø-fornuftige Polypropylen, som ikke efterlader giftstoffer ved bortskaffelse. Vores producent har valgt dette lidt mere "besværlige" materiale, I modsætning til mange lampeproducenter, som bruger PVC. PVC har rigtig mange dårlige miljømæssige sider, det er også derfor, at disse lamper skal afleveres til deponering på en genbrugsplads, mens vores kan bortskaffes med den almindelige husholdningsaffald. Alle de lamper vi forhandler er PVC-frie. Sølvskærmene er også lavet af Polypropylen, men er belagt med en sølvfolie på den ene side der giver den eksklusive sølv-effekt.

Hvad med fragten, hvad koster det?

Vi har allerede fået et fornuftigt volumen og dermed en fornuftig fragtaftale, det lader vi komme kunderne til gode, og tilbyder derfor gratis fragt i Danmark.

Lamperne er saml-selv lamper, men er de svære at samle?

Lampen samles nemt uden brug af værktøj efter medfølgende anvisning. Alle elementer er klare til brug, dvs. der er ikke en masse elementer der skal foldes og bukkes. Du skal samle en kerne af lidt hårdere plastik, og montere de lettere skærm-elementer på kernen. Du kan overbevise dig selv om, at det ikke er svært ved at se samleanvisningen ved de enkelte lamper.