Handelsbetingelser

Nedenfor finder du den praktiske information om at handle hos Lamps4All. Har du stadig et spørgsmål, der ikke bliver besvaret nedenfor, så kan vi altid kontaktes på e-mail: lamps4all@lamps4all.com, vi besvarer e-mails indenfor to timer i hverdagen.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på lamps4all.com – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

På Lamps4All kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Lamps4All.com indgås aftaler på dansk, engelsk eller tysk alt efter hvilket sprog du har valgt. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på Lamps4All eller sende en mail til lamps4all@lamps4all.com.

Virksomhedens navn: NN Lighting ApS. Etableret i 2010. CVR nr.: 33775552.
Adresse: Amager Strandvej 60, 2300 København S

Vi har sparet telefonen væk for at kunne holde markedets billigste priser, men vi kan træffes på nedenstående e-mail adresse, og vi besvarer e-mails indenfor to timer i hverdagen: lamps4all@lamps4all.com

 • Sådan handler du hos os
 • Levering
 • Privacy & Sikkerhed
 • Fortrydelse
 • Returnering
 • Reklamation
 • Afbestilling af ordre
 • Betaling
 • Ordrestatus
 • Persondatapolitik
 • Klageadgang

 • Sådan handler du hos os
  For at foretage et køb hos Lamps4All skal du igennem 5 trin.
  1. 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
  2. 2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. 3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. 4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet ved at trykke på "Afgiv ordre" hvorved du afgiver din ordre og vil derefter blive ledt til betalingssiden for at betale
  Levering
  Ved køb hos Lamps4All tages der ikke et fragtgebyr. Vi har fri fragt med GLS i Danmark og med DHL til det øvrige Europa (undtagen Norge). Lamper der bliver bestilt før kl. 14 på en hverdag bliver sendt samme dag, og hvis ordren bliver modtaget efter kl. 14 bliver den sendt efterfølgende hverdag. Leveringstiden er således en dag. Vi leverer til alle lande i Europa (undtagen Norge).
  Privacy & Sikkerhed
  Din sikkerhed ligger os på sinde. Ingen betalingsdata bliver gemt hos Lamps4all. Vi gemmer udelukkende data der er nødvendig for at levere ordren til dig. Betalingsdata vil blive brugt af PBS i Danmark (se www.teller.com/dk). Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail, og ved brug af dit ordrenummer kan du følge ordrens gang
  Fortrydelse
  Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på lamps4all.com. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
  1. a) har modtaget din vare
  2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til os på lamps4all@lamps4all.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare eller du kan bruge dette link: Fortrydelsesformular
  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
  Returnering
  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

  Varens stand, når du sender den retur:
  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Gem salgsemballagen, da den kan udgøre en del af varens værdi og lampen bedes returneret i denne. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet:
  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
  Lamps4all
  c/o NN Lighting ApS
  Kirkevej 169A
  DK2791 Dragør
  Denmark

  Hvad skal jeg sende med tilbage?
  Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation, typisk vil vi håndtere din sag indenfor 1-2 hverdage.

  Reklamation
  Reklamation Hvis du har nogle problemer med produktet, så kan du altid kontakte kundeservice online på lamps4all@lamps4all.com, og husk at opgive dit ordrenummer. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på lamps4all.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
  Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
  Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
  Varen sendes til: Lamps4all
  c/o NN Lighting ApS
  Kirkevej 169A
  DK2791 Dragør
  Denmark

  Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
  Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
  Afbestilling af ordre
  Du kan afbestille din ordre indtil den er afsendt, check din ordrestatus ved at bruge dit ordrenummer, som du har fået i ordrebekræftelsen.
  Betaling
  Du kan betale med følgende betalings- eller kreditkort:

  Hvis dit kort skulle blive afvist, så check venligst den information du har indtastet, det skal være præcis det samme som på kortet. Hvis du stadig har problemer, så kontakt venligst din bank eller din kreditkortudsteder.

  Vi tager også imod betaling via


  Du vil få valgmuligheden imellem betalings-, kreditkort eller PayPal ved udcheckning.

  Alle beløb er angivet i danske kroner og vil blive trukket som sådan, andre valutaer er blot til information.
  Der tages ikke gebyr ved betaling på lamps4all.com. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lamps4all.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
  Ordrestatus
  Du kan altid følge din ordres status ved at logge ind med den information du har modtaget i ordrebekræftelsen der er fremsendt per e-mail. Pakken afsendes umiddelbart efter at du har betalt, og når pakken er afsendt får du et tracking nummer, og så kan du følge pakkens vej til dig hele vejen.
  Persondatapolitik
  Du kan altid opdatere dine kontooplysninger hos os ved at logge ind på din konto. Vi opbevarer ikke dine kreditkort oplysninger.
  For at du kan indgå aftale med os på lamps4all.com, har vi brug for følgende oplysninger:
  Navn
  Adresse
  Telefonnummer
  E-mail adresse

  Vi foretager alene registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
  Personoplysningerne registreres hos Lamps4All og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
  Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
  Direktøren og den aktuelle ordrebehandler for NN LIGHTING ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig alene med det formål at sende varen til dig.
  Den dataansvarlige på lamps4all.com er Christian Brylle.
  Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
  Oplysninger afgivet til Lamps4All videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
  Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
  Som registreret hos NN LIGHTING ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NN LIGHTING ApS via e-mail (lamps4all@lamps4all.com).

  Klageadgang
  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til lamps4all@lamps4all.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til nedenstående klageinstans, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
  Forbrugerklagenævnet
  Carl Jacobsensvej 35
  2500 Valby
  kfst@kfst.dk
  41 71 50 00
  (Hverdage 9-16)
  ...men det har nu aldrig været nødvendigt!