Mere om Lamps4All

Nedenfor finder du baggrundshistorien for Lamps4All.

Hvis du søger information om nogle mere specifikke punkter, så har vi samlet svar på de fleste spørgsmål omkring at handle med os under punktet Kundeservice nedenfor, og har du nogle mere generelle spørgsmål omkring os og vores produkter, så kan du finde en del svar under "Ofte stillede spørgsmål", endelig har vi samlet lidt feedback fra nogle kunder under punktet "Hvad siger kunderne om Lamps4All".

Klik på det emne du gerne vil vide mere om, eller læs videre om Lamps4All og samarbejdet med designteamet Brylle/Jacobsen nedenunder:


Hvis du har spørgsmål til os, kan vi altid kontaktes på e-mail: lamps4all@lamps4all.com

Lamps4All baggrund

De mange mørke timer i Norden har skabt et behov og en tradition for 'godt lys'. Med vindende design og godt funktionelt lys er Brylle/Jacobsen loyal over for den skandinaviske design tradition, og man har fastholdt at dette skal være muligt til rimelige priser som ikke er sædvanen for godt design.

 

Vi har gennem samarbejde med et af verdens mest succesfulde designer-teams indenfor skandinaviske designlamper,
( www.bryllejacobsen.com ) , fået muligheden for at sælge bl.a. deres lamper via Internettet, så man nu kan købe moderne designlamper direkte fra fabrikken.

Ved at udnytte de store volumener, og adgang til allerede godkendte produkter, har vi opnået at kunne købe Brylle/Jacobsen designlamper som vi så kan tilbyde til forbrugere til samme lave priser som verdens største møbelvarehuse.

I snart 50 år har design duoen Brylle/Jacobsen stået for flere af de mest solgte danske designlamper, 10 millioner lamper er for længst blevet solgt igennem de førende møbelvarehuse over hele verden.

Du kan også se mere om Brylle/Jacobsen duo her (åbner i et nyt vindue/fane): mere om Brylle / Jacobsen .

  Brylle/Jacobsen

Nederst på siden finder du en artikel fra 1965 hvor Brylle/Jacobsen design duoen "opfandt" saml-selv lamperne, klik her . Vi tilbyder gratis levering.Bestil din yndlingslampe nu, hvis du bestiller inden kl. 14.00 så sender vi din bestilling samme dag med GLS (DHL til andre lande end Danmark).

Tak for din opmærksomhed!

Lamps4all

LAMPS4ALL.COM
Amager Strandvej 60
2300 København S
CVR DK33375522
lamps4all@lamps4all.com

Brylle/Jacobsen start